Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Laat hier je bericht achter en we reageren zo snel mogelijk.

Veelgestelde vragen

Wij zijn er voor alle bedrijven die een vraagstuk hebben op het gebied van organisatieontwikkeling. Of voor die organisaties die ondernemers bij elkaar brengen en een flinke dosis inspiratie willen bieden. Kortom, of je nu een bedrijf hebt dat groeit, verandert of bruisende ideeën wil delen, wij staan klaar om jouw avontuur met een sprankelende energie te ondersteunen!

Bij ons krijg je maatwerktrajecten die perfect aansluiten bij jouw vraagstuk en organisatie. En als trainers worden we hoog gewaardeerd – gemiddeld een 9,3! Dus als je op zoek bent naar een perfecte mix van ervaring, kennis en enthousiasme, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We staan te popelen om samen met jou te knallen!

Wij geloven dat het geheim van prestaties begint met zelfinzicht! En daar komt Insights Discovery om de hoek kijken; het bruisende hart van onze ontwikkeloplossingen. Met dit kleurrijke model en een persoonlijk Insights Discovery profiel, ontdek je niet alleen meer over jezelf, maar ook over anderen. Het legt een stevige fundering voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Elk traject is uniek en op maat gemaakt. Dus voor een prijsindicatie kun je het beste contact met ons opnemen! Bel ons op 06-27838694 of stuur een e-mail naar kim@fullfocusforward.nl. We bespreken graag jouw vraagstuk en stellen geheel vrijblijvend een passende offerte op.

Bij Full Focus Forward werk ik regelmatig alleen, maar ook vaak met andere enthousiaste experts! Dit zijn stuk voor stuk bewezen toppers in hun vakgebied en passen perfect bij de visie van Full Focus Forward. Door samen te werken aan trajecten, kan ik elke klant op maat bedienen en blijf ik zelf ook groeien. Het is een feest van samenwerking en ontwikkeling!

Heel simpel. Je belt Kim (0627838694) of je stuurt een mail (kim@fullfocusforward). Geen vraag is te gek. Wij horen graag van je!

Klaar voor de volgende stap? Als je durft, volgt de toekomst.