In house organisatieontwikkeling

Procesoptimalisatie

Je hebt veel klanten en aan werk geen gebrek. Maar wel aan tijd! Je mensen werken hard, maar ze altijd met het juiste bezig? Soms twijfel je eraan…

Het zit vaak in kleine dingen, die wel vaak voorkomen. Want stel dat je 10x per dag 5 minuten zou kunnen besparen: dat tikt per jaar toch flink aan! Zeker als je niet de enige bent… Maar met elkaar tot de conclusie komen dat het werk ook anders kan, vraagt wel wat van je team.

Onze workshops geven met veel plezier inzicht, draagvlak en handvatten om zelf aan de slag te gaan. Want je weet zelf het beste wat goed is voor jouw bedrijf en jouw klanten, is onze filosofie. Dus wij geven de aanzet, met af en toe een duwtje en creëren de juiste sfeer; de rest doe je zelf. Want dat geeft in onze ogen de beste output en borging voor de toekomst!

Ook zin om enthousiast verbeteringen te realiseren?
Wij helpen je organisatie te groeien!

Dit wil jij toch ook?!

icon-raket-2
Goede afstemming tussen collega's
icon-raket-2
Geen onnodige handelingen
icon-raket-2
Draagvlak voor verbeteringen

Met spraakmakende methodes zoals 10-verspillingen en Makigami (en nee, dat is geen Chinees eten ;)), helpen we jou naar een efficiënter werkproces. Ben je klaar voor nieuwe inzichten?

Wij laten jou inzien dat je tijd en geld kunt besparen op verschillende punten in jouw werkproces. Zo krijg jij meer ruimte voor echt belangrijke zaken.