In house organisatieontwikkeling

Executive coaching

Werken is leuk, spannend, uitdagend maar – zeker op high level – ook vaak eenzaam. Met wie kan je sparren en aan wie kan jij je optrekken? Wie geeft je een frisse blik, kent het klappen van de zweep en zet je lekker aan het denken? Zonder afbreuk te doen aan je positie & ambitie?

Je goed voelen is essentieel voor ondernemerschap. Of je nou voor jezelf werkt, of voor een organisatie. Want jij zet de vibe voor jezelf én voor je team. Iedereen kijkt naar jou als er iets moet gebeuren. Terwijl omgekeerd het team jou weer spiegelt! Of thuis: want ook daar voelen ze natuurlijk hoe jij in je vel zit.

Wil je groeien op onderwerpen die je je bewust bent, maar ook op zaken die onbewust invloed op je hebben? Met verschillende technieken triggeren wij je mind. Maar ook ‘gut feeling’, intuïtie, ‘fingerspitzengefühl’ en andere ondernemerstools zetten we in. Dan voel je aan je water dat je goed zit!  

Af en toe een brain- of energyboost nodig? Met echte handvatten voor een bruisende business? Bel of mail ons!

Dit wil jij toch ook?!

icon-raket-2
Lekker in je vel zitten
icon-raket-2
Een spiegel voorgehouden krijgen
icon-raket-2
Een frisse blik op jouw zakelijke aanpak

Wij staan voor je klaar om jou te helpen het beste uit jezelf te halen, zodat je jouw werk nog beter en met nog meer vreugde kunt doen. Zin om te starten?

Wij zijn er voor jou! Als verfrissende blik en betrouwbare rots in de branding. Samen streven we naar jouw persoonlijke groei, zowel thuis als op het werk.