Sparren voor ondernemers
Sparren voor ondernemers
Sparren voor ondernemers

Sparren voor ondernemers

Ken jij ook dat kippenvelmoment wanneer je het toch maar weer hebt geflikt… Je hebt een groep ondernemers bij elkaar gebracht en ze met een uitdagend programma weten te inspireren. Maar de de uitdaging wordt steeds groter… kun je dit de volgende keer wel overtreffen?! Het laatste wat je wilt is dat jouw deelnemers gaan afhaken, of alleen nog maar voor de goodies komen.

Wil je ondernemers met plezier met elkaar verbinden? En ze op inhoud inspirerende gesprekken laten voeren? Neem dan contact met ons op!

Dit zijn de mogelijkheden die we hebben

Strategische intervisies
strategische-intervensies-icon-2
Strategie implementatie
implementatie-strategie-icon
Executive coaching
coaching-icon
Directie/managementteam-ontwikkeling
directie-team-ontwikkeling-ico-v2
Procesoptimalisatie in de dienstverlening​
proces-optimalisatie-icon
Dagvoorzitter
proces-optimalisatie-icon

Sparren met andere ondernemers = GOUD

Je hoeft het niet alleen te doen

Als ondernemer mis je vaak iemand om op niveau mee te sparren. Wanneer ondernemers samenkomen heb je zelfs de luxe om te kiezen met wie je wilt verdiepen.

Het wiel is vaak al door iemand anders uitgevonden

Bedenk maar eens hoeveel geld en tijd je kunt besparen door ervaringen te delen. Welke fouten heb je gemaakt die je niet had hoeven maken?

Het vergroot je netwerk

1 persoon kent vaak weer honderden andere personen. Kun je nagaan hoe groot je netwerk kan worden als je 10 nieuwe mensen spreekt.

Verbinding zorgt voor inspiratie

Laat je uitdagen en inspireren door andere ondernemers. Met een frisse blik zien zij mogelijkheden die jij nooit eerder hebt gezien.

Je gaat slimmer ondernemen

Anderen hebben ook vragen waarvan jij misschien nog niet eens wist dat je ze had! Leer en pik de elementen eruit die jouw onderneming beter maken.

Je hebt een stok achter de deur

Ben je soms wat (te) afwachtend? Of vind je het spannend om de volgende stap te zetten? Deel je voornemen in de groep. Dat geeft net dat extra zetje.

Out of the box

Doe jij altijd al hetzelfde? Laat je ogen openen voor nieuwe mogelijkheden.

Eens vrijblijvend sparren? Kost niks!