Gericht met je bedrijf aan de slag

Organisatieontwikkeling

Je hebt een geweldig bedrijf, maar er zijn altijd wel een paar verbeterpunten, toch? Soms heb je een idee van hoe je dit kunt aanpakken, maar soms zit je echt even met je handen in het haar. Je hebt al wat dingen geprobeerd, maar helaas zonder succes. Dus, wat nu?

Zelfs met professionele begeleiding wil het niet altijd lukken om organisatieveranderingen tot een succes te maken. Waarom? Simpelweg omdat de aanpak vaak eenzijdig is en slechts antwoord biedt op één of twee aspecten van het vraagstuk.

Video afspelen

Waarom werkt de aanpak niet zoals verwacht?

Stel je eens voor: je steekt ontzettend veel tijd en moeite in het bedenken van een geweldige nieuwe strategie, maar je hebt je team hier niet bij betrokken. Je kunt je plannen pas echt succesvol implementeren als je team begrijpt wat er van hen verwacht wordt en ook gemotiveerd is om dit te doen.

Dus, is jullie visie eigenlijk wel helemaal duidelijk? Of kan deze op meerdere manieren worden geïnterpreteerd? Is het doel op de juiste manier vertaald naar het team? Dit is ontzettend belangrijk, want je team is vaak zowel je grootste kostenpost als je belangrijkste troef. En nog iets: is jouw organisatie echt bereid om de consequenties van je visie daadwerkelijk door te voeren?

Laten we ervoor zorgen dat de aanpak werkt zoals het hoort!

IN HOUSE ORGANISATIEONTWIKKELING

Met ervaren meedenkers werkt het wel!

Wij denken mee op strategisch niveau en we hebben échte praktische handvatten voor de praktijk. Dit zodat je werkt aan je uitgedachte doelen. Effectief. Samen. En met fun. Zodat het DNA, waar jij voor staat, ingemasseerd is in je hele bedrijf. Hands on, echt specifiek voor jouw organisatie.

Dit zijn de mogelijkheden die we hebben:

Strategiesessies
incompany-strategie-icon
Executive coaching
coaching-icon
Teamontwikkeling
team-ontwikkeling-icon
Procesoptimalisatie in de dienstverlening
proces-optimalisatie-icon
Dagvoorzitter
dag-voorzitter-icon

Kennis maken?

Draagvlak voor de verbeteringen

Een methode is maar een trucje, wij zorgen ervoor dat iedereen daadwerkelijk wil aanpakken door:

1. Analyse en inzicht met, door en voor je eigen medewerkers.

2. Leuke workshops ter kennismaking met nieuwe manieren van denken.

3. De juiste aanpak op het juiste moment.

4. Visualisaties van resultaten en afspraken.

5. Borging van de resultaten en afspraken.