Groei en fun voor iedere organisatie,
met een krachtige visie als navigatie

Over Full Focus Forward

Wij helpen organisaties, door onze tailormade trajecten, op een sprankelende praktische manier te groeien. Zodat iedere organisatie vanuit een krachtige visie hands on kan opereren. Intern en naar buiten toe.

Denk aan een in house ontwikkeltraject, of workshops voor groepen ondernemers.

We bieden een heerlijke, vernieuwende cocktail met eigentijdse ingrediënten: lekker praktisch aan de slag, meten met collega’s en fun. Gecombineerd met handvatten uit onze rugzak vol met leiderschap, marketing & Lean tools. Dit zorgt ervoor dat mens-, team-, en organisatieontwikkeling écht meters kunnen maken.

Wij zijn er voor alle lagen van de organisatie. Waardoor iedereen, net als wij, met fun blijft groeien.

Principles of our work

01.

Professioneel

Met onze jarenlange ervaring in de wereld van Leiderschap, Lean en Marketing helpen wij bedrijven verder te groeien.

02.

Groei

Wij brengen mens-, team- en organisatieniveau samen, zodat iedereen vanuit een gezamenlijk visie met plezier kan groeien. 

03.

Fun = zoveel leuker

Een fun vibe geeft energie met enthousiaste personen, een bloeiend team en organisatie als resultaat.

04.

Oprechte confrontatie

Wij faciliteren ruimte & vertrouwen voor het eerlijke gesprek op alle niveaus.

Partners

Full Focus Forward, Organisatieontwikkeling.
Met een krachtige visie als navigatie iedereen op één lijn richting succes.

Why choose us?

Vertalers van je visie

Het is jouw organisatie en je hebt een duidelijk visie. De vraag is alleen: is je visie eigenlijk wel écht duidelijk voor je personeel? En doorgevoerd in het DNA van jouw bedrijf? Antwoord: bel ons – we maken jouw visie praktisch effectief.

Meedenkers

Je kent je organisatie, je kent je business en je kent de markt. Dat is tegelijkertijd je valkuil. Als wij met je meekijken en meedenken doen we dat zonder oogkleppen en met een frisse blik.

Specialisten

Je komt bij ons, omdat we leuk en aardig zijn en omdat we een aanstekelijke vibe hebben. Maar je klopt ook bij ons aan, omdat we inhoudelijke specialisten zijn op het gebied van Leiderschap, Lean en Marketing.

Handen-uit-de-mouwen-stekers

Dit is misschien wel onze favoriete koosnaam. We zijn intelligente denkers en houden van doordachte plannen, maar we zijn vooral ook aanpakkers en we laten niets liggen.

Stok achter de deur

Werken jullie meer ín de organisatie dan áán de organisatie? Wij halen je zo vaak als nodig uit de waan van de dag. Zodat je jouw uitgezette koers blijft volgen en je zeker weet dat je jouw doelen haalt!

Ondernemers

Wij kennen het klappen van de zweep. We hebben voor onszelf en voor anderen bedrijven opgebouwd vanaf scratch, bijgestuurd en geoptimaliseerd. En geloven heilig dat sparren met andere ondernemers of ondernemende types veel waard is.

Wil je meer weten over Full Focus Forward? Bel, mail, app ons!